06-24958870 info@juulswijn.nl
Juulsbar
Juulsproeverij
Juulswijn (wijn kopen)
Juulsbier

Data open proeverijen:

Lijkt het je leuk een gezellige en leerzame wijnproeverij te volgen? Juul heeft een aantal themaproeverijen ingepland en neemt je graag mee de wijnwereld in gedurende 2,5 tot 3 uur. Dus schrijf je in, dit kan al per persoon. De proeverij gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. 

Najaarsproeverij zaterdag 16-11 &

zondag 17-11 van 14:00 tot 18:00 uur

Dit weekend staan er weer 40 wijnen open om te proeven, zodat je weet wat je koopt.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, zullen we heerlijke wijnen open zetten met leuke wijn & spijsadviezen. Wil je graag komen proeven? Laat dit dan even weten via het contact formulier (onderin deze pagina) op welke dag je komt en met hoeveel personen. Ik zet je dan op de gastenlijst.

Vrijdag 29 november – 20:00 uur:

Bella Italia! € 27,50 p.p.

 

Wie Italië zegt, denkt meteen aan al de heerlijke pastagerechten. De prachtige wijnen die dit land produceert, is niet bij heel veel mensen ‘top of mind’.

Op deze proeverij van Juulswijn komt daar gegarandeerd verandering in! Juul laat je deze avond 8 wijnen proeven van wijngebieden vanuit het noorden tot aan het zuidelijke eiland Sicilië, dit is inclusief een borrelplank met Italiaanse kaasjes, ham, salami, olijven en caprese.

Salute!

Deze workshop zit vol, maar heb je interesse… laat het weten via het contactformulier, dan kijken we naar een andere datum.

 

Vrijdag 13 december – 20:00 uur:

Old versus New! € 22,50 p.p.

Traditiegetrouw drinken wij voornamelijk Franse (Spaanse of Italiaanse) wijnen. Maar sinds jaren zijn ook de wijnen uit de ‘nieuwe’ landen in opkomst. Denk aan Chileense, Australische, of Zuid-Afrikaanse wijnen. Maar waarin zitten nu de verschillen? Tijdens deze proeverij proef je 3 sessies met iedere keer 2 wijnen van dezelfde druif. En natuurlijk ontbreekt de borrelplank niet. Schrijf je in en ontdek de verschillen!

Je kunt je inschrijven door het contactformulier in te vullen.

Vrijdag 24 januari 2020 om 20:00 uur:

Portproeverij! € 32,50 p.p.

Verder dan tawny en ruby port reikt de gemiddelde kennis niet. Oh ja, je drinkt het bij een kaasplankje. Maar deze bijzondere wijnsoort heeft zoveel meer. Kom, proef en geniet bij Juulswijn! We starten met een heerlijke port aperitief en we proeven 6 verschillende jaren en soorten port, inclusief een lekker kaasplankje.

 

Je kunt je inschrijven door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op voor beschikbaarheid!

Ik wil me inschrijven voor:

Alles kan bij Juulsproeverij. Ik heb een breed aanbod aan proeverijen, maar hoor het ook graag wanneer je speciale wensen hebt, zoals je verjaardag vieren, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, bedrijfsuitje en evenementen op locatie. Dus kom gauw langs in mijn proeflokaal in Breda voor een wijnproeverij.

Juul de Leijer, vinoloog en bierspecialist

Open chat