06-24958870 info@juulswijn.nl

Meer informatie? Bel Juul: 06-2495 8870!

De gezelligste bierproeverij van Breda

Er zijn veel redenen te bedenken om bij Juulsbier in Breda een bierproeverij te doen. Eén van deze redenen, is dat bier vandaag de dag gewoon hot is. De drank is populairder dan ooit en het lijkt wel of iedereen aan de speciaalbier wil. Maar niet alleen de vraag is enorm. Dit geldt ook voor het aanbod. Dit maakt het kiezen van de goede glas bier er niet makkelijker op. Zeker wanneer je nog niet goed voor ogen hebt wát je precies wilt.

Leer jouw smaak kennen tijdens een bierproeverij in Breda

In mijn eigen proeflokaal in Breda, organiseer ik bierproeverijen voor groepen van 8 tot 12 personen. Het is de ideale gelegenheid om wat meer te weten te komen over bieren en om deze daadwerkelijk te leren proeven. Je kunt zo de eerste stappen zetten in het leren kennen van jouw eigen smaak en steeds beter benoemen wat je lekker vindt. Voor je het weet ben je in staat om bier op waarde te schatten en kun je de volgende keer met meer zelfvertrouwen de bierkaart in je favoriete restaurant openslaan.

Alles kan bij Juulsbier. Ik heb een breed aanbod aan proeverijen, maar hoor het ook graag wanneer je speciale wensen hebt, zoals je verjaardag vieren, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, bedrijfsuitje en evenementen op locatie. Dus kom gauw langs in mijn proeflokaal in Breda voor een bierproeverij.

Juul de Leijer, bierspecialist en vinoloog